dilluns, 23 d’octubre del 2017

Comissió Delegada de PAS 9-10-2017

A la reunió de la Comissió Delegada de PAS del Consell de Govern (CDPAS) realitzada el 9 d’octubre es van tractar els següents temes:


Informe del president (vicerector d’Organització i PAS)

·         El president informa, entre d’altres coses:

- Presentació del nou director de Recursos Humans

- Renovació dels contractes i nomenaments que finalitzen el 30 de novembre. Està prevista la renovació per la resta de l’any, però encara no es pot confirmar si es podrà fer en tots els casos. Si no fos possible, es parlarà amb els representants sindicals (novetat: amb posterioritat a aquest reunió, ens han confirmat que sí es renovaran tots els casos)

- Pagament de l’1%. Es farà a la Nòmina d’octubre amb endarreriments des del gener. Aquest és l’increment que estableixen els PGE 2017, i tot i ser una quantitat totalment insuficient, CCOO-UB vam demanar que ens sigui d’aplicació el més aviat (la majoria d’universitats ho van pagar al setembre)

- Premi de jubilació de PAS-L es pagarà al mes de Novembre, però no es farà en el cas de PAS-F. Considerem un greuge comparatiu i una injustícia del tot inacceptable, i recordem l’Acord de la Junta de Govern que es va realitzar al 1991. Així mateix demanen que es lliuri per escrit l’argumentació de la UB per no fer els pagaments.


Oferta Pública 2017, i altres

·         S’informa favorablement, per unanimitat, l’OP de 2017 amb 73 places:

- Personal funcionari: 1 lletrat, 7 ajudants de biblioteques i 37 auxiliars administratius

- Personal laboral: 5 grup I, 5  grup II, 12 grup III i 6 grup IV

·         El vicerector explica que les convocatòries de les places es farà conjuntament amb les corresponent a l’OP de 2016. Us hi recordem el detall de les 43 places:

- Personal funcionari: 1 lletrat, 5 ajudants de biblioteques i 19 auxiliars administratius

- Personal laboral: 3 grup I, 3  grup II, 7 grup III i 5 grup IV

·         D’altra banda, la UB ha acceptat la petició que vam fer des de CCOO-UB per tal d’activar les convocatòries corresponents a l’OP de 2009, que va quedar aturada per les diferents lleis “retalladores”, però que ara ja es possible convocar. Us recordem el detall de les 57 places:

- Personal funcionari: 30 auxiliars administratius

- Personal laboral: 7 grup I, 2  grup II, 12 grup III i 6 grup IV


Per tant, el total de places a convocar del conjunt de les Ofertes Públiques aprovades és de 173 places. Aquest nombre és molt insuficient per resoldre els problemes de temporalitat del PAS de la UB (com sabeu el PAS de les universitats no va estar inclòs a les Ofertes Públiques extraordinàries per a l’estabilitat), però és un pas important i que cal confirmar amb unes bases negociades de les corresponents convocatòries. El detall de les places és els següents:

- Personal funcionari: 2 lletrat, 12 ajudants de biblioteques i 86 auxiliars administratius

- Personal laboral: 15 grup I, 10  grup II, 31 grup III i 17 grup IV

Tanmateix la UB ens informa que les convocatòries corresponent a l’OP 2009 es farà de manera separada a les de 2016 i 2017, per evitar possibles impugnacions.





* els membres de la Comissió Delegada de PAS presents a la reunió van ser el Vicerector, el Gerent, 3 PAS (2 del grup de claustrals de CCOO-UB) i 2 PDI. No va assistir-hi el representant de l’alumnat .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada