dijous, 20 de novembre del 2014


Comissió Delegada de PAS 14-11-2014


El dia 14 de novembre es va realitzar la primera reunió de la Comissió Delegada de PAS, després de les darreres eleccions al Claustre. En aquesta sessió es va acordar informar favorablement (per posterior aprovació al Consell de Govern):


-       Matrícules universitàries per al PAS de la UB. Es va aprovar que els crèdits matriculats per primera vegada als graus (i llicenciatures) universitaris desenvolupats pel PAS s’incloguin en la consideració de “Formació per a la promoció” i, en el cas d’aprovar els crèdits corresponents, procedir al retorn dels imports de la matrícula, de manera semblant al que es fa amb els estudis de l’Escola d’Idiomes Moderns.

-       Auxiliars de serveis PAS-F. Es va acordar fer una modificació dels efectes econòmics de la modificació de places d’auxiliars de serveis a la RLT, amb la qual cosa les persones afectades podran percebre la quantitat corresponent al 2012, en substitució del concepte “equiparació” i que no havien cobrat.

Així mateix, en el torn obert de paraules, a proposta de CCOO, es va acordar:

1- publicar en el Web de la UB els acords i/o actes de les reunions de la Comissió Delegada de PAS

2- que s’informi en una propera reunió de la situació de la “provisió irregular” de llocs de treball que s’està portant a terme per la UB mitjançant la utilització de sistemes de provisió extraordinàries de provisió: comissions de serveis i  encàrrecs de funcions del PAS-F i encàrrecs de superior categoria del PAS-L


Arran de les propostes de modificació de la RLT que la UB ha anat enviat als representants sindicals les darreres setmanes, es va realitzar un debat sobre la situació del procés de modificació de la RLT i la UB va reconèixer la necessitat de reformular la seva proposta de procediment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada