dijous, 20 de novembre del 2014

S'enceta el procés de modificació de la RLT de PAS




El 27 d’octubre es va crear una “Comissió de la RLT”, de la que formen part d’una banda representants de la UB i d’altra banda membres del Comitè d’Empresa del PAS laboral i de la Junta de PAS funcionari, amb la previsió, per part de la UB, de portar a aprovació del Consell de Govern de l’11 de desembre un bloc de modificacions de llocs de treball del PAS. Amb posterioritat s’han realitzat altres reunions de treball els dies 4, 10, 13 i 18 de novembre.

Des del primer moment s’ha fer palès la manca d’informació suficient (al menys la prevista a l’acord de la Comissió Delegada de PAS: http://bit.ly/1xFRSr4 ) , així com l’incompliment del procés acordat amb la RLT-2102 (Acords Addicionals: http://bit.ly/1tjJ2Ia ). Tot això amb la barreja i el volum de temes introduïts (veure annex 1), així com la complexitat de la documentació lliurada, fa inviable la pretesa aprovació per part de la UB en el termini previst. Això s’ha fet constar en cadascuna de les reunions realitzades.

Finalment, la UB va reconèixer a la reunió de la Comissió Delegada de PAS de Consell de Govern del dia 14, la necessitat de reformular el procés i, en aquest sentit, a la darrera reunió de la Comissió de la RTL (dia 18) es va acordar que la propera reunió (dia 25) serveixi fonamentalment per: 

1- concretar el procés que s’ha seguir (metodologia, grups de treball,...) i, com a un primer pas, començar per l’anàlisi dels perfils.

2- la UB ha manifestat que consideren imprescindible portar al Consell de Govern de l’11.12.2014 la “RLT-0” de Personal Eventual, atès que d’una banda és l'única part de la RLT que manca aprovar formalment, i d’altra banda hi ha un requeriment de  la Sindicatura de Comptes. En tot cas manifesten que es limitarien a aprovar “allò que ja hi existeix” per tal de regularitzar la situació legal.

3- per part nostra, i relatiu a l’esmentat Consell de Govern, nosaltres hem demanat que, per aplicació del punt 6.1 dels Acords Addicionals de la RLT-2012, també ens presentin la situació de possibles llocs estructurals (corresponents a personal temporal o fix) i pendents de crear la plaça.


- Annex 1: documentació que ha anat enviant la UB al llarg de les diferents reunions

- Annex 2: valoracions de CCOO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada